EMB Test
1251
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1251,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Meten is weten!

 

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt? Misschien loop je al een tijdje met vage klachten en wil je graag weten waar dit vandaag komt. Ben je moe/futloos, hormonaal uit balans, heb je last van je darmen? Wil je weten of jouw lichaam bepaalde voedingsmiddelen, bijvoorbeeld lactose, gluten, soja, ei etc, wel kan verdagen/verwerken?

 

In mijn studio kun je de EMB test doen die verschillende verstoringen, tekorten en problemen kan aantonen in het lichaam.

 

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit een bloedonderzoek kan veel meer informatie gehaald worden!

Welke verstoringen in het lichaam kunnen er onder andere worden aangetoond?

Vrije radicaal belasting

Leverbelasting

Darmverstoring

Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)

Adrenale status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)

pH balans (zuurtegraad van je lichaam)

B12-status (word je b12 wel echt opgenomen in de cel?)

Vitaminenpanel (denk aan vitamine A, B, C, D etc. tekort)

Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort etc.)

Spoorelementenpanel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.)

Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)

Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)

Bacteriële belasting

Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten,etc.)

Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Energetische intoleranties (hoe reageert jouw lichaam op lactose, gluten, suiker etc.)

Ook worden er reguliere waardes gemeten zoals hemoglobine en witte bloedcellen.

  • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
  • Rode bloedcellen (erytrocyten)
  • Witte bloedcellen (leukocyten)
  • Hemoglobine (Hb, ijzer) & hematocriet (Ht)
  • Mean Corpuscular Volume (MCV) & Concentration (MCHC)

Het doel van de EMB test is om inzicht te geven in voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen. Daardoor kunnen we de oorzaak van de klachten vinden of gewoon als algehele gezondheidscheck.

Hoe werkt het?

Je mag eerst een intakeformulier invullen. Daarna kom je bij mij in de studio en nemen we de test af. Met een (hele kleine) prikpen neem ik wat druppels bloed uit je vinger. Je voelt er weinig van en er is niet veel bloed nodig. Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd (Prakijk Wiersma). Gemiddeld duurt het 2-4 weken voordat de uitslag binnen is. Op basis van deze uitslag maak ik een passend voedings-, suppletie- en leefstijladvies.

Wil jij ook een EMB test doen? Dat kan!

Het afnemen van de EMB test kan van maandag t/m woensdag, je kunt contact opnemen via telefoon of mail om een afspraak te maken!


Tarief €195,-

Onder het tarief valt de afname van de EMB en 1 vervolgconsult.
Na de afname kom je na 4/5 weken weer langs en bespreken we de test in het vervolgconsult. We nemen samen de uitslag en het persoonlijk behandelplan door, waarin voedings-, suppletie- en leefstijladvies wordt besproken.

 

Wil je daarnaast nog voedingsschema’s op maat laten maken?
Dan krijg je korting op de voedingsschema’s. Dus de EMB test met 1 vervolgconsult (al het bovenstaande) inclusief 7 voedingsschema’s kost dan €250,-

 

Wil je meer informatie? Neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier!

De EMB-bloedtest kan niet een-op-een worden vergeleken of vervangen door de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.