Over Get Shaped
351
page-template-default,page,page-id-351,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Over Get Shaped

Bewegen, voeding en coaching
persoonlijke begeleiding coaching sporten warmtecabine warmtecabines tfm methode

Even voorstellen..

Mijn naam is Anouk Linders

 

In 2014 ben ik begonnen met Get Shaped, nadat ik mijn studie Wellness&Lifestyle afgerond heb. Deze studie had als hoofdvakken voeding, beweging en ontspanning, de perfecte combinatie dus! Tijdens mijn studie ben ik in contact gekomen met deze warmtecabines. Deze manier van sporten sprak me heel erg aan, geen belasting op de spieren en gewrichten maar wel op de juiste manier je spieren trainen! En daarnaast is dit voor iedereen geschikt, van jong tot oud, vrouw of man.

Het is mijn doel om mensen te inspireren en te helpen met het behalen van hun doelen. Wil jij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of wat strakker worden? Wil je weer zelfverzekerd zijn? Ik ben van mening dat je dit alleen kunt bereiken door je leefstijl te veranderen, en niet door een dieet te volgen voor de korte termijn. We gaan op zoek naar de balans zodat je jouw gezonde leefstijl vast kunt houden.

 

De belangrijkste punten voor een gezond lichaam:

  • Liefde voor je lichaam
  • Gezonde voeding
  • Voldoende lichaamsbeweging
  • Voldoende ontspanning en rust
  • Zo nu en dan jezelf belonen
persoonlijke begeleiding coaching sporten warmtecabine warmtecabines tfm methode get shaped

Ik wil ervoor zorgen dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt.

Dus of je nu wilt shapen, afvallen, net bevallen bent, in de overgang zit of je fit(ter) wilt voelen:

Get Shaped is de juiste plek voor jou.