Over Get Shaped
351
page-template-default,page,page-id-351,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Over Get Shaped

Bewegen, voeding en coaching
835A9797

Even voorstellen..

Mijn naam is Anouk Linders

 

Ik ben afgestudeerd op Wellness en Lifestyle, een studie over voeding, beweging en ontspanning. Tijdens mijn studie kwam ik voor het eerst in contact met deze manier van bewegen. Krachttraining in een -met infrarood- verwarmde cabine. Krachttraining voor sterke spieren en de warmte voor extra verbranding maar ook voor warme spieren (minder spierpijn!) en veel minder belasting op gewrichten. Deze combinatie vind ik geweldig! Ik was meteen verkocht en besloot hier zelf mee door te gaan en nu staan er inmiddels al 4 cabines in de studio! In 2018 ben ik mijn kennis voor bewegen verder gaan uitbreiden met Pilates (lees alles over pilates bij bewegen – groepslessen).

Naast bewegingscoach ben ik ook voedingscoach, ik vind alles wat met gezonde voeding te maken heeft super interessant! Door gezonde voeding te combineren met genoeg beweging en ontspanning, creëer je een gezonde leefstijl. Als ik denk aan gezonde voeding denk ik aan natuurlijke en onbewerkte producten die vol met voedingsstoffen (denk aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, vitamines, mineralen, spoorelement etc.), waarmee je je lichaam gaat voeden met deze voedingsstoffen en niet uithongeren. Door genoeg te eten en in de juiste verhoudingen ga je merken dat je meer energie krijgt, je gaat je fitter gaat voelen, gezonder, je (kan) afvallen, je vetpercentage gaat dalen en je zit beter in je vel. Ik ben mijn kennis over gezonde voeding nog steeds aan het uitbreiden maar hieronder kun je zien welke cursussen/opleidingen ik al behaald heb. Ik help je graag met het creëren van een gezond voedingspatroon wat bij jouw leefstijl past!

 

 

Behaalde opleidingen/cursussen/certificaten

2014: Wellness en Lifestyle

Cursus Gewichtsconsulente

2016: Orthomoleculaire Voeding

2017: Cursus Voedingstherapie

2018: Klassiek Pilates mat level 1 AALO

2019: Klassiek Pilates mat level 2 AALO

Workshop Magic Circle AALO (pilates)

Behandelprotocollen huid, haar & nagels (voeding)

2020: Cursus Energetisch Morfologische Bloedtest (voeding)

2022: EMB Therapeut (voeding)

2023: Powermama opleiding: Training en coaching tijdens & na de zwangerschap

Get Shaped is aangesloten bij CAT: Collectief Alternatief Therapeuten.

Ik wil ervoor zorgen dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt.

Dus of je nu wilt shapen, afvallen, net bevallen bent, in de overgang zit of je fit(ter) wilt voelen:

Get Shaped is de juiste plek voor jou.