Powermama
1382
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1382,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

De PowerMama cursus is een 8-weekse cursus met maximaal 5 deelnemers waarin je alles leert wat je nodig hebt om veilig en verantwoord te bewegen tijdens de zwangerschap.

 

Niet alleen in de gym, maar ook in het dagelijks leven is belangrijk om op je beweging te letten tijdens en na de zwangerschap. Denk bijvoorbeeld aan de juiste houding bij tillen van de boodschappen of jouw kindje.

Tijdens de cursus wordt fysieke training gecombineerd met informatie over wat er verandert tijdens de zwangerschap en welke aanpassingen nodig zijn. We besteden ook aandacht aan alarmbellen en veelvoorkomende klachten (en vooral fijn; kunnen hier open over praten!) De cursus is een combinatie van theorie (informatie over wat er verandert tijdens en na de zwangerschap) en functionele krachttraining. Daarin is speciale aandacht voor de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. Ook komt mobiliteit en ontspanning aan bod.

Wat deze training zo leuk maakt is dat je dit met andere zwangeren in een groep doet en samen 8 weken lang aan een gezonder en fitter lijf werkt! 

 

Dit programma is bewezen effectief bevonden door Kennis Centrum Sport & Bewegen en geaccrediteerd door het ministerie van VWS.


Kosten: €165 voor 8 weken
Let op: Vaak wordt deze cursus vanuit je aanvullende verzekering (gedeeltelijk) vergoed. Check het bij je verzekering

Wanneer kan ik starten?

Dinsdag 20 februari 2024 om 20:15u
27/2 – 5/3 – 12/3 – 19/3 – 26/3 – 2/4 – 9/4
8 dinsdagavonden om 20:15u

Opgeven of vragen?
Neem contact op via 06-34238415 of info@getshaped.nl

Nieuwsgierig?

Je bent welkom om te proberen of sporten in warmte iets voor jou is.

Tijdens de proefles laat ik je kennismaken met het trainen in de infraroodcabine.

De proefles is gratis en duurt ongeveer 3 kwartier.