Voeding
355
page-template-default,page,page-id-355,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

In Shape met Get Shaped

Dankzij mijn passie voor gezonde voeding en mijn ervaringen als voedingscoach heb ik voor jou de ideale methode ontwikkeld. Al veel vrouwen en mannen gingen je voor en zij ervaren nu hoe het voelt om gezond te leven en veel energie te hebben!

 

Door gezonde voeding te combineren met genoeg beweging en ontspanning, creëer je een gezonde leefstijl. En als ik denk aan gezonde voeding denk ik aan natuurlijke en onbewerkte producten die vol met voedingsstoffen (denk aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, vitamines, mineralen, spoorelement etc.), waarmee je je lichaam gaat voeden met voedingsstoffen en niet uithongeren. Door genoeg te eten en in de juiste verhoudingen ga je merken dat je meer energie krijgt, je gaat je fitter gaat voelen, gezonder, je (kan) afvallen, je vetpercentage gaat dalen en je zit beter in je vel.

 

In mijn boek ga ik je uitleggen wat gezonde voeding nu eigenlijk is, waar je op moet letten en wat belangrijk is voor een gezonde leefstijl. Met mijn methode hoef je geen calorieën te tellen, ga je geen maaltijdvervangers gebruiken en het is ook geen no-fat of low-carb dieet. Nee, gewoon normaal eten!

 

Ik zal je laten zien dat genieten van het leven en een gezonde leefstijl prima samen gaan!

 

Bestel nu!
Voor €24,95 ophalen in de studio (op afspraak)
Voor €26,95 thuisbezorgd
Voor €19,95 als ebook

Voeding

 

Voeding is belangrijk voor een gezond leven. Het is voor iedereen belangrijk om gezond te eten, maar wanneer je wilt afvallen nog belangrijker. Evenwicht tussen voeding en beweging speelt een grote rol.

In het eerste gesprek kijken we naar het huidige voedingspatroon en bespreken we samen wat beter kan. Zo komen we tot een gezond, alledaags, voedingspatroon wat vol te houden is op de lange termijn. Het advies word afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Samen stellen we haalbare doelen, en ik help je niet alleen om ze te bereiken, maar ook om deze vast te houden.

healthy food gezond eten afvallen fit fitter

Intakegesprek

Analyse van het lichaamsgewicht/eetpatroon en uitgebreide persoonlijke adviezen op gebied van voeding en beweging.

Voedingsschema’s op maat

Wil je liever een voedingsschema op maat? Deze voedingsschema’s worden 100% afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je hoeft dus niks te eten wat je niet lust. De maaltijden zijn lekker en eenvoudig, dus door iedereen te bereiden. De voedingsschema’s kunnen gemaakt worden voor 1 dag, hierbij zorg je zelf voor de variatie (je krijgt er wel een kleine variatielijst bij!). Of voor 1 week, dit is een uitgebreid schema voor de hele week met genoeg variatie waarmee je je lichaam voorziet van de juiste voedingstoffen!

 

Bestel nu!

Get Shaped helpt je om jouw persoonlijke doel te behalen

op het gebied van voeding en beweging.