Voeding
355
page-template-default,page,page-id-355,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

In Shape met Get Shaped

Hoe vaak heb je ondertussen al geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken? Of pogingen gedaan om jezelf klaar te stomen voor de zomer? In bikini, wat een hel! Daarom proberen we van alles, van eiwitshakes tot sapkuren en van obsessief calorieën tellen tot jezelf compleet uithongeren. Even gaat het dan goed, tot je weer normaal begint te eten en de kilo’s er weer aan vliegen. Volgens mij kennen we dit allemaal wel. Naast dat het mega frustrerend is, voelen we onszelf uiteindelijk nog steeds futloos. Een dieet volgen is maar voor een korte tijd, het is daarom ook niet gek dat het resultaat ook maar van korte duur is. Als je echt een verandering wil maken voor je lijf en je gezondheid zou je het een gewoonte moeten maken, een levensstijl. Tijd om het een keer helemaal anders te doen en je lichaam op de eerste plaats te zetten!

Dit boek zit boordevol informatie, tips en recepten voor een gezonde leefstijl. Reken af met ongezonde gewoonten en maak je klaar om echt verschil te voelen. Je comfortabel voelen in je eigen lijf, dat is het belangrijkste wat er is! Voldoende beweging is daarbij onmisbaar, zo maak je je lichaam sterker. De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden, en de ingrediënten kun je gewoon in de supermarkt vinden.

Voeding is het beste medicijn dat er is en je lichaam zal je dankbaar zijn.

Bestel nu!
Voor €24,95 ophalen in de studio (op afspraak)
Voor €26,95 thuisbezorgd
Voor €19,95 als ebook

Voeding

Voeding is belangrijk voor een gezond leven. Het is voor iedereen belangrijk om gezond te eten, maar wanneer je wilt afvallen nog belangrijker. Evenwicht tussen voeding en beweging speelt een grote rol.

In het eerste gesprek kijken we naar het huidige voedingspatroon en bespreken we samen wat beter kan. Zo komen we tot een gezond, alledaags, voedingspatroon wat vol te houden is op de lange termijn. Het advies word afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Samen stellen we haalbare doelen, en ik help je niet alleen om ze te bereiken, maar ook om deze vast te houden.

healthy food gezond eten afvallen fit fitter

Intakegesprek

Analyse van het lichaamsgewicht/eetpatroon en uitgebreide persoonlijke adviezen op gebied van voeding en beweging.

Daarnaast ontvangt u een voorbeelddagmenu op maat.

Voedingsschema’s op maat

Wil je liever een voedingsschema op maat? Deze voedingsschema’s worden 100% afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je hoeft dus niks te eten wat je niet lust. De maaltijden zijn lekker en eenvoudig, dus door iedereen te bereiden. De voedingsschema’s kunnen gemaakt worden voor 1 dag, hierbij zorg je zelf voor de variatie (je krijgt er wel een kleine variatielijst bij!). Of voor 1 week, dit is een uitgebreid schema voor de hele week met genoeg variatie waarmee je je lichaam voorziet van de juiste voedingstoffen!

 

Bestel nu!

healthy food gezond eten afvallen

C9 Detox-Kuur (met Aloë Vera)

Op een verantwoorde manier word het lichaam gereinigd door het elimineren van toxines (gif- en afvalstoffen). Het totale C9 programma duurt 9 dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Je mag er direct vanaf de start groenten en fruit bij eten.

Deze kuur is echt bedoeld om in 9 dagen je lichaam te reinigen en je darmen op te schonen. Het voordeel hiervan is dat je waarschijnlijk ook een aantal kilo kwijt raakt en je weer helemaal top fit voelt. Erg goed om alle gif- en afvalstoffen af te voeren en ook om je suikerverslaving tegen te gaan.

Get Shaped helpt je om jouw persoonlijke doel te behalen

op het gebied van voeding en beweging.