Voeding
355
page-template-default,page,page-id-355,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

In Shape met Get Shaped

Dankzij mijn passie voor gezonde voeding en mijn ervaringen als voedingscoach heb ik voor jou de ideale methode ontwikkeld. Al veel vrouwen en mannen gingen je voor en zij ervaren nu hoe het voelt om gezond te leven en veel energie te hebben!

 

Door gezonde voeding te combineren met genoeg beweging en ontspanning, creëer je een gezonde leefstijl. En als ik denk aan gezonde voeding denk ik aan natuurlijke en onbewerkte producten die vol met voedingsstoffen (denk aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, vitamines, mineralen, spoorelement etc.), waarmee je je lichaam gaat voeden met voedingsstoffen en niet uithongeren. Door genoeg te eten en in de juiste verhoudingen ga je merken dat je meer energie krijgt, je gaat je fitter gaat voelen, gezonder, je (kan) afvallen, je vetpercentage gaat dalen en je zit beter in je vel.

 

In mijn boek ga ik je uitleggen wat gezonde voeding nu eigenlijk is, waar je op moet letten en wat belangrijk is voor een gezonde leefstijl. Met mijn methode hoef je geen calorieën te tellen, ga je geen maaltijdvervangers gebruiken en het is ook geen no-fat of low-carb dieet. Nee, gewoon normaal eten!

 

Ik zal je laten zien dat genieten van het leven en een gezonde leefstijl prima samen gaan!

 

Bestel nu!
Voor €24,95 ophalen in de studio (op afspraak)
Voor €26,95 thuisbezorgd
Voor €19,95 als ebook

Voeding

Voeding is belangrijk voor een gezond leven. Het is voor iedereen belangrijk om gezond te eten, maar wanneer je wilt afvallen nog belangrijker. Evenwicht tussen voeding en beweging speelt een grote rol.

In het eerste gesprek kijken we naar het huidige voedingspatroon en bespreken we samen wat beter kan. Zo komen we tot een gezond, alledaags, voedingspatroon wat vol te houden is op de lange termijn. Het advies word afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Samen stellen we haalbare doelen, en ik help je niet alleen om ze te bereiken, maar ook om deze vast te houden.

healthy food gezond eten afvallen fit fitter

Intakegesprek

Analyse van het lichaamsgewicht/eetpatroon en uitgebreide persoonlijke adviezen op gebied van voeding en beweging.

Daarnaast ontvangt u een voorbeelddagmenu op maat.

Voedingsschema’s op maat

Wil je liever een voedingsschema op maat? Deze voedingsschema’s worden 100% afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je hoeft dus niks te eten wat je niet lust. De maaltijden zijn lekker en eenvoudig, dus door iedereen te bereiden. De voedingsschema’s kunnen gemaakt worden voor 1 dag, hierbij zorg je zelf voor de variatie (je krijgt er wel een kleine variatielijst bij!). Of voor 1 week, dit is een uitgebreid schema voor de hele week met genoeg variatie waarmee je je lichaam voorziet van de juiste voedingstoffen!

 

Bestel nu!

healthy food gezond eten afvallen

C9 Detox-Kuur (met Aloë Vera)

Op een verantwoorde manier word het lichaam gereinigd door het elimineren van toxines (gif- en afvalstoffen). Het totale C9 programma duurt 9 dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Je mag er direct vanaf de start groenten en fruit bij eten.

Deze kuur is echt bedoeld om in 9 dagen je lichaam te reinigen en je darmen op te schonen. Het voordeel hiervan is dat je waarschijnlijk ook een aantal kilo kwijt raakt en je weer helemaal top fit voelt. Erg goed om alle gif- en afvalstoffen af te voeren en ook om je suikerverslaving tegen te gaan.

Get Shaped helpt je om jouw persoonlijke doel te behalen

op het gebied van voeding en beweging.